Hovězí maso:
180g Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, šťouchaný brambor / 249,-
200g Hovězí steak z pravé svíčkové s pepřovou omáčkou / 360,-
400g Hovězí žebra naložená 24 hodin, křen, hořčice, pečivo / 299,-
Dezert:
Horké maliny se zmrzlinou / 119,-
Domácí lívance s malinami a zakysanou smetanou přelité karamelem / 129,-
Přílohy:
200g Vařený brambor s máslem a petrželkou / 55,-
200g Šťouchaný brambor s anglickou slaninou a cibulkou / 59,-
200g Hranolky / 55,-
200g Farmářské hranolky / 55,-
200g Grilovaná zelenina / 69,-
200g Zeleninová obloha / 55,-
Omáčky:
Houbová, pepřová, šípková, citronová / 59,-
Tatarka, kečup, ďábelka / 30,-
K pivu doporučujeme:
Domácí brambůrky, česnekovo – jogurtový a hořčičný dip / 120,-
100g Vepřová masová směs se zeleninou na topince zapečená se sýrem / 159,-