POLÉVKY
Pravý boršč s česnekovým pečivem (Specialita šéfkuchařky) / 79,-
Hovězí vývar z oháňky s masem, nudlemi a zeleninou / 69,-
PŘEDKRMY
100 g Tatarák z vyzrálého masa, topinky, česnek / 199,-
100 g Grilovaný sýr Halloumi s pečenou zeleninou (Jeden z nejlepších sýrů, původem z Řecka) / 199,-
HLAVNÍ CHODY
200 g Steak z panenky s hříbkovou omáčkou (Panenka z jatek Machač z Mořkova) / 259,-
180 g Medajlonky z panenky obalené v anglické slanině se šípkovou omáčkou / 259,-
200 g Steak z krkovice s restovanými cibulovými kroužky a malinovou omáčkou / 249,-
200 g Kuřecí prsní steak na másle / 225,-
450g Pečená marinovaná vepřová žebra s barbecue omáčkou (pochutiny, pečivo) / 269,-
400g Naložená kuřecí křídla připravená ve sweet-chilli omáčce a coca-cole, rozpečená bagetka 2ks / 259,-
200g Steak z lososa na másle s citronovou omáčkou / 349,-
Pelmeně – taštičky plněné masem, přelité máslem a zakysanou smetanou / 219,-
Tagliatelle s kuřecím masem, parmazánem a sušenými rajčaty / 239,-
Italské rizoto s kuřecím masem (100g) a parmazánem / 239,-
Caesar salát s kuřecím masem (100g) a pancettou / 229,-
150g Smažený vepřový nebo kuřecí řízek / 159,-
150g Smažený sýr (z goudy) / 159,-